Impregnator mermera i granita 1 l

Impregnator mermera i granita 1 l

Šifra proizvoda: 035703205

3,990.00 RSD

  • Smanjuje prodiranje prljavštine, vlage, boje, ulja i masti
  • Olakšava čišćenje
  • Tečnosti koje stvaraju mrlje mogu se obrisati pre nego što prodru u površinu

Specijalni impregnator spreman za upotrebu za zaštitu od masnih i vodenih mrlja. Smanjuje prodiranje prljavštine, vlage, boje, ulja i masti. Olakšava čišćenje. Tečnosti koje stvaraju mrlje mogu se obrisati pre nego što prodru u površinu.
Oblast primene:
Za unutrašnje i spoljašnje prirodno i veštačko kamenje, kao što su polirani, brušeni ili peskareni mermer, krečnjak, travertin, Solnhofen ploče, peščar, kvarcit, liveni kamen, teraco, škriljevci, polirani, brušeni, plameni ili peskareni granit, klinker i keramika , Cotto. Za podove, zidove, stolove, radne ploče, prozorske klupice, kupatila, kuhinje.

Uputstvo

Površina mora biti suva, čista i upijajuća pre tretmana. Što više kamen apsorbuje, to je bolji efekat. Uredno i ravnomerno naneti mekom četkom ili plastičnim valjkom – prilagođeno upijanju premaza. Ponovljena primena povećava efikasnost, ali naneti samo onoliko koliko površina može da apsorbuje. Ostaviti da deluje oko 1 sat, a zatim ispolirati i višak sredstva pokupiti suvom, upijajućom krpom. Nikakve pruge ne bi trebalo da ostanu. Vreme sušenja je 3 do 4 sata. Za to vreme ne hodati po tretiranom području. Puna efikasnost impregnacije se postiže nakon 24 sata.

Napomena

Prirodno kamenje je veoma različito zbog svog porekla i prirode i može različito reagovati. Uvek proveriti moguće promene boje na neupadljivom mestu.

Proizvodi iz iste kategorije

Go to Top